Voor- en nadelen van diverse materialen
Eetkamerstoelen
Relaxstoelen
Directiestoelen
Bureaustoelen

Bureaustoelen

Bureaustoelen zijn onmisbaar in kantoren, maar ook in huis. Iedereen heeft namelijk wel een computer of laptop in huis, waar hij of zij korte of lange tijd achter doorbrengt. Een slechte stoel kan funest zijn voor uw nek, rug en schouders, omdat uw zithouding achter het bureau niet goed is. Met een goede zithouding, door het juist instellen van uw bureaustoel voorkomt u klachten. 

Instellen bureaustoel

Zeker in kantoren is de keuze voor goed verstelbare bureaustoelen belangrijk. De gezondheid van werknemers dient u als werkgever in ere te houden. Werknemers werken immers het best als zij klachtenvrij zijn. Daarbij wilt u geen problemen met de ARBO dienst krijgen, als zij langskomen en blijkt dat uw bureaustoelen niet voldoen aan de ARBO eisen. Zorg dus dat uw werknemers de juiste zithouding achter het bureau kunnen aannemen en zelf kunnen zorgen voor het instellen van hun bureaustoel. Alleen dan is de bureaustoel namelijk compleet afgesteld op de werknemer.

Comfort én juiste zithouding aan bureau

Zoekt u een bureaustoel? Dan is het dus belangrijk om te kijken of deze goed zit en u hierop een goede zithouding kunt aannemen. Dit houdt in dat de stoel niet alleen comfortabel aanvoelt, omdat het een ruime stoel is en u er fijn in achterover kunt leunen en uw hoofd tegen de rugleuning kunt laten rusten. Daar heeft u op de lange termijn namelijk niet het meeste comfort van. Kies een stoel die voldoet aan de ARBO eisen en werknemers zelf kunnen instellen hoe hun bureaustoel staat, dan zit hij sowieso comfortabel, zelfs als u er vele uren achterelkaar op zit te werken.

Stijlvol en passend bij interieur 

Naast comfort en een juiste zithouding wilt u ook dat de bureaustoel er mooi uitziet. Het oog wilt immers ook wat. Zeker als u een kantoor heeft en geregeld klanten over de vloer krijgt, wilt u dat de inrichting uw bedrijfsconcept goed benadrukt. Een hip bedrijf met oubollige, grijze bureaustoelen overtuigt klanten namelijk niet van de moderne en creatieve bedrijfsvisie. Bij een kantoor aan huis wilt u ook dat de bureaustoel er mooi uitziet en past bij de rest van uw inrichting. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van moderne en stijlvolle bureaustoelen, die eveneens aan de praktische eisen van de ARBO voldoen. Het is misschien even zoeken, maar dan heeft u wel wat!

Terug naar overzicht
Copyright © 2024 - projectstoel | Online inspiratie | Sitemap