Directiestoelen
Voor- en nadelen van diverse materialen
De beste stoelen voor kantoor
Relaxstoelen
De beste stoelen voor kantoor

De beste stoelen voor kantoor

Een kantoor kan niet zonder goede, comfortabele en het liefst ergonomische stoelen. Er zijn vergaderstoelen nodig in de vergaderkamer. Deze moeten prettig zitten en een actieve houding vergemakkelijken. De stoelen moeten dus niet té comfortabel zitten en ervoor zorgen dat werknemers onderuit gezakt aan de vergadertafel gaan zitten. Wel moeten ze comfortabel zitten, in de zin van dat het ergonomische stoelen zijn, die de lichaam ontlasten. 

Fauteuils

Naast vergaderstoelen kunt u ervoor kiezen om fauteuils in uw kantoor te plaatsen. Bijvoorbeeld in de wachtruimte, oftewel ontvangsthal. Klanten en zakenpartners kunnen dan in alle comfort zitten wachten tot u ze kunt ontvangen voor uw afspraak. Ze geven een kantoor een luxe en warme uitstraling, en uw bedrijf een professionele en succesvolle look. Fauteuils zijn doorgaans ergonomische stoelen, doordat ze meer comfort geven.

Ergonomische bureaustoelen

Tot slot zijn er uiteraard de bureaustoelen. Die zijn het belangrijkst voor een kantoor. Als u bureaustoelen kiest, kiest u het best voor ergonomische bureaustoelen. Op bureaustoelen zitten werknemers vrijwel de gehele dag en ze moeten voldoen aan een aantal eisen. Die eisen zijn opgesteld door de ARBO dienst. Ze zijn gemaakt om te voorkomen dat werknemers die veel beeldschermwerk of ander kantoorwerk doen, last krijgen van allerlei lichamelijke klachten. Denk bijvoorbeeld aan een muisarm, pijn in de nek en pijn in de onderrug. Met ergonomische bureaustoelen voorkomt u die problemen.

Eisen ergonomische bureaustoelen ARBO dienst

Waar moet een goede bureaustoel aan voldoen? 

Terug naar overzicht
Copyright © 2022 - projectstoel | Online inspiratie | Sitemap