Relaxstoelen
Bureaustoelen
Voor- en nadelen van diverse materialen
De beste stoelen voor kantoor
Directiestoelen

Directiestoelen

Directiestoelen zijn eigenlijk ook bureaustoelen, maar dan een luxere variant. De stoelen zijn groter en hebben vaak een hogere rugleuning, waardoor er ook een hoofdsteun aanwezig is. Doorgaans wordt er bij een directeursstoel meer aandacht besteed aan het design en het comfort van de stoel. Zo kunt u in een directeursstoel beter achterover leunen en uw hoofd laten rusten, maar ook het zitvlak van de stoel is luxer bekleed. Veelal zijn de zitvlakken van directiestoelen namelijk dikker, zachter en meer gevormd. Zo staan luxe én comfort voorop bij deze stoelen en zijn de stoelen bijvoorbeeld ideaal als vergadermeubilair.

Werkcomfort & relaxcomfort 

Zit u veel in uw stoel en verricht u veel bureauwerk of beeldschermwerk? Ga dan niet uitsluitend af op het design en de stijl van een stoel, maar controleer of de directeursstoel die u op het oog heeft ook voldoet aan de eisen voor een goede bureaustoel. Is dit niet het geval, dan kunt u binnen korte tijd last krijgen van klachten aan uw armen, schouders, nek en hoofd. Een goede werkhouding is van cruciaal belang voor een goede bloedsomloop en rechte lichaamshouding. Ook als u de stoel gebruikt als vergadermeubilair, dient hij aan de eisen te voldoen.

Ontwerp

Voldoet een stoel aan de eisen? Dan kunt u kijken of het ontwerp bij uw stijl past. U heeft ruime keuze aan diverse stijlen. Van wit, modern en strak tot robuust, donker, klassiek en van leder. Ga voor een kleur die bijvoorbeeld terugkomt in de wanden, de kasten of in de verlichting aan het plafond. Kies voor verfijnde stoelen in kleinere ruimtes, om de ruimte zo groter te laten ogen, en kies in grote ruimtes gerust voor robuust, zware varianten. Wilt u een massagestoel? Directiestoelen zijn over het algemeen perfect om massagematten in te leggen. Zo kunt u nog meer genieten van de luxe in uw kantoor.

Terug naar overzicht
Copyright © 2024 - projectstoel | Online inspiratie | Sitemap