Bureaustoelen
Tips: hoe het juiste kiezen voor uw huis
Directiestoelen
De beste stoelen voor kantoor
Relaxstoelen

Relaxstoelen

Relaxstoelen, ofwel relaxfauteuils, zijn stoelen die doorgaans in de zitruimte geplaatst worden. U kunt er heerlijk in wegzakken om tv te kijken, of achteroverleunend een boek of tijdschrift erin lezen. Deze relaxte stoelen kunnen ook het beeld in de woonkamer beïnvloeden. Met een grote, zachte en comfortabele relaxstoel oogt een woonkamer namelijk veel meer warmte en rust uit. Het nodigt meer uit om plaats te nemen. Zo kunt u met enkel één relaxstoel in uw kamer een totaal ontspannen sfeer in huis creëren. 

Rust & ontspanning

Een relaxstoel in de kamer zorgt dus voor rust en een ontspannen sfeer. Om deze sfeer te benadrukken, kunt u kiezen voor een model en materiaal dat aan deze sfeer bijdraagt. Bijvoorbeeld met een breed model, met korte of geen poten, bekleed met een gestructureerd stofje. Een ontspannen en warme sfeer kunt u echter ook creëren met een relaxstoel met lederen bekleding. Kies dan liefst wel voor een bekleding met knopen of naden. Grote gladde oppervlakten kunnen de stoel en de woonkamer namelijk kouder laten ogen. 

Interieurtwist

Een relaxstoel kan een interieur ook veel hipper maken. Wilt u een leuke twist in uw interieur? Ga dan voor een contrasterende of opvallende kleur en vorm. De relaxstoel kan overigens ook aan een slaapkamer of hobbyruimte een warme sfeer of bijzondere twist geven. Zet daar bijvoorbeeld een relaxfauteuil neer in een lege hoek of naast het bed.

Terug naar overzicht
Copyright © 2024 - projectstoel | Online inspiratie | Sitemap