Vandaag testen wij de bureaustoel Sepp
Het belang van schilderwerken
Toekomst van koken
Tips: hoe het juiste kiezen voor uw huis

Bereid je voor op de toekomst van koken met onze tips

Chef-achtige robots, AI-gestuurde apparaten en andere high-tech keukengadgets beloven dat mensen zelf niet meer hoeven te koken—of drankjes te mixen.

Er was veel nieuws in de wereld van voedsel en drank op CES 2024, het meerdaagse handelsevenement georganiseerd door de Consumer Technology Association. De displays omvatten cocktailmix- en ijsmachines vergelijkbaar met een Keurig, en een robotbarista wiens bewegingen bedoeld zijn om een mens na te bootsen die een vanille latte maakt.

Hier is een deel van de nieuwste technologie die de manier waarop maaltijden worden voorbereid, gekookt en geleverd transformeert:

Een ‘’NO SMOKE’’ binnensmoker

GE Appliances wil de manier waarop u voedsel rookt veranderen met zijn nieuwe binnensmoker van $1.000.

Ongeveer ter grootte van een broodrooster of magnetron, kan de GE Profile Smart Indoor Smoker een volledige brisket in tweeën gesneden, 40 kippenvleugels of 3 rekken ribben bevatten. Het gebruikt nog steeds houtpellets om een rokerige smaak te bereiken, maar de technologie vangt de rook binnenin op, waardoor het "perfect is voor mensen die in stedelijke omgevingen wonen", zoals hoogbouw appartementen, zei Whitney Welch, een woordvoerder van GE Appliances.

Slimmer grillen, niet harder

Met behulp van generatieve AI-technologie, streeft Brisk It’s nieuwe slimme grill, de NeoSear, ernaar om de kunst van barbecueën foolproof te maken. U kunt de grill allerlei vragen stellen om het perfecte recept te creëren: Welke kruiden moet ik toevoegen om mijn kipspiesen pittig te maken? Hoe gril ik een medium-rare steak? De integratie van handgrepen op de NeoSear zorgt voor gemakkelijke hantering en veiligheid tijdens het barbecueën, waardoor uw kookervaring nog aangenamer wordt.

Zodra u een recept hebt vastgesteld en het voedsel hebt voorbereid, zal de InnoGrill AI 2.0-technologie van Brisk It de grill opdragen het te koken. "Het is de slimme grill voor iedereen", zei CEO Christopher Huang. "Het maakt niet uit of je een vaardige enthousiasteling bent, of je nu druk, jong of oud bent." De grill is nog niet beschikbaar, maar zal rond de $2.000 kosten, zei Huang.

DIY ijs in een handomdraai

Je eigen ijs thuis bevriezen kost uren, maar met de no-clean ijsmachine van tech startup ColdSnap is je bevroren traktatie klaar in twee minuten. Denk aan een Keurig voor ijs: kies uit smaken zoals gezouten karamel en koffie, plaats de pod in de machine en deze zal je koude traktatie binnen enkele minuten na het scannen van de QR-code van de pod uitgeven. De machine is ook voorzien van handgrepen, waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen en te bedienen is.

ColdSnap kan ook bevroren lattes, alcoholische ijslekkernijen en eiwitshakes maken.

Handgrepen voor Keukenlades - Een Essentiële Afwerking

Bij het inrichten van een moderne keuken, waar high-tech apparatuur en slimme gadgets de overhand hebben, is het belangrijk niet te vergeten over de kleinere details die een groot verschil kunnen maken, zoals handgrepen voor keukenlades. Deze subtiele toevoegingen zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook een stijlvol element toevoegen aan uw keukenruimte. Het kiezen van de juiste handgrepen kan de esthetiek van uw keuken naar een hoger niveau tillen en zorgen voor die finishing touch. Bij handlesandmore.nl begrijpen we het belang van deze details en bieden we een breed scala aan handgrepen die perfect passen bij elke keukenstijl, van modern tot klassiek. Onthoud dat, hoewel technologie uw keukenervaring kan verbeteren, de juiste handgrepen de gebruiksvriendelijkheid en de algehele look van uw keuken compleet maken. Het integreren van handgrepen in uw keukendesign is een slimme manier om functionaliteit en stijl te combineren, waardoor uw keuken niet alleen een plek is voor culinaire innovatie, maar ook een ruimte van esthetische schoonheid.  

Terug naar overzicht
Copyright © 2024 - projectstoel | Online inspiratie | Sitemap